Bizkaiko Diputazioaren Bandera

Bizkaiko Diputazioaren Bandera 1989 eta 1994 urteen artean jokatu zen estropada garrantzitsua izan zen, izan ere sariak onak baitziren. San Pedro izan zen ekitaldi gehienak irabazi zituen arraun taldea.

Bizkaiko Diputazioaren Bandera
Sorrera 1989
Antolatzailea Bizkaiko Foru Aldundia
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Euskal Herria San Pedro (4)
Azken ekitaldia 1994 (azkena)
Irabazlea(k) Euskal Herria San Pedro

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
1989 Santurtzi San Pedro Zierbena
1990 San Pedro Zierbena Yola (P. Donibane B)
1991 San Pedro Orio Zierbena
1992 Orio Santurtzi Ciudad de Santander
1993 San Pedro Orio Kaiku
1994 San Pedro Orio Samertolameu

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
San Pedro 4 1990, 1991, 1993, 1994
Santurtzi 1 1989
Orio 1 1992

Kanpo estekakAldatu