Asturiasko Traineru Txapelketa

Asturiasko traineru txapelketa Asturiasko arraun taldeen artean jokatzen den estropada da. Edizio gutxi izan ditu gehienetan autonomi elkarteko ontzi bakarra itsasoratu izan baita.

Asturiasko Traineru Txapelketa
Sorrera 1971
Antolatzailea Asturiasko Arraunketa Federazioa
Partehartzaileak Asturiasko traineruak.
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Espainia C.M. Castropol (5)
Azken ekitaldia 2003 (azkena)
Irabazlea(k) Espainia C.M. Castropol
C.M. Castropol izan da garaipen gehien lortu dituen taldea.

PalmaresaAldatu

Urtea  
1971 C.M. Castropol
1982 C.N. Luanco
1986 C.M. Castropol
1987 C.N. Luanco
1988 C.N. Luanco
1989 C.M. Castropol
2002 C.M. Castropol
2003 C.M. Castropol

Espainiako Txapelketako ordezkariaAldatu

Asturiasko txapeldunak Espainiako Traineru Txapelketan aritzeko aukera eskuratzen du. Traineru bakarra izan den urteetan beronek hartu izan du parte. Hona hemen Espainiako txapelketan aritu izan diren klubak:

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo estekakAldatu