Alessandro Covi

txirrindulari italiarra

Alessandro Covi (Borgomanero, 1998ko irailaren 28a-), Italiako txirrindularia da.

Alessandro Covi

Bizitza
JaiotzaBorgomanero1998ko irailaren 28a (25 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Colpack 2017-2018ko uztailaren 31
UAE Team Emirates 2020-
Colpack 2019-2019
UAE Team Emirates (ikaslea)2018ko abuztuaren 1a-2018ko abenduaren 31
 
Pisua66 kilogramo
Altuera176 zentimetro

Instagram: alessandro_covi Edit the value on Wikidata

Palmaresa

aldatu

2018

2019

  • Almar Saria

2020

2021

2022

2023

2024

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu