Ireki menu nagusia

Adriana Ozores Muñoz (Madril, 1959ko maiatzaren 21a) zineman eta antzerkian aritutako aktorea da. Familian artista ugari ditu.

Adriana Ozores
Adriana Ozores.jpg
Bizitza
Jaiotza Madril1959ko maiatzaren 21a (59 urte)
Herrialdea  Espainia
Familia
Aita José Luis Ozores
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak aktorea, zinema aktorea eta antzerki aktorea
IMDb nm0654841

Filmografia hautatuaAldatu

Urtea Filma Zuzendaria Pertsonaia
1979 Los energéticos Mariano Ozores
1980 El canto de la cigarra José María Forqué
1980 El liguero mágico Mariano Ozores Neskame
1981 Los chulos Mariano Ozores Lucía
1981 Brujas mágicas Mariano Ozores Mara
1981 Es peligroso casarse a los 60 Mariano Ozores Juanita
1981 ¡Qué gozada de divorcio! Mariano Ozores
1981 Dos y dos, cinco Lluis Josep Comerón hipnotizatua
1981 Queremos un hijo tuyo Mariano Ozores Virtudes
1982 El hijo del cura Mariano Ozores Matilde
1982 Padre no hay más que dos Mariano Ozores
1982 Cristobal Colón, de oficio... descubridor Mariano Ozores Azofaifa
1983 La loca historia de los tres mosqueteros Mariano Ozores Constanza
1984 El pan debajo del brazo Mariano Ozores Isabel
1984 El cura ya tiene hijo Mariano Ozores Matilde
1984 Los zancos Carlos Saura
1993 El pájaro de la felidad Pilar Miró
1996 Niño nadie Jose Luís Borau Mari Carmen
1996 ¿De qué se ríen las mujeres? Joaquín Oristrell Mari
1998 La primera noche de mi vida Miguel Albaladejo Adri
1998 La hora de los valientes Antonio Mercero Flora
1999 Cuando vuelvas a mi lado Gracia Querejeta Ana
1999 Ataque Verbal Miguel Albaladejo Mercedes
1999 Manolito Gafotas Miguel Albadalejo Catalina
2000 Plenilunio Imanol Uribe Susana Grey
2000 Pídele cuentas al Rey José Antonio Quirós Lina
2001 El palo Eva Lesmes Lola
2002 La vida de nadie Eduard Cortés Ágata
2002 El alquimista impaciente Patricia Ferreira Blanca Díez
2002 En la ciudad sin límites Antonio Hernández Pilar
2003 La suerte dormida Ángeles González Sinde Amparo
2004 Héctor Gracia Querejeta Tere
2005 Heroína Gerardo Herrero Pilar
2005 El método Marcelo Piñeyro Ana
2008 8 citas Peris Romano, Rodrigo Sorogoyen Rosa
2010 Nacidas para sufrir Miguel Albaladejo Purita
2011 No lo llames amor, llámalo X Oriol Capel María


  Artikulu hau Madrilgo Erkidegoko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.