Ireki menu nagusia

Telefonica Bandera 1999tik aurrera euskal kostaldeko herri desberdinetan urtero antolatzen den estropada da. Telefónica espainiar enpresa babeslea da.

Telefonica Bandera
Sorrera 1999
Partehartzaileak TKE Liga
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Euskal Herria Orio (4)
Azken ekitaldia 2010 (azkena)
Irabazlea(k) Gizonezkoak:
Euskal Herria Orio

PalmaresaAldatu

Edizioa Urtea Tokia Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
I 1999 Getaria Orio Astillero Castro Urdiales
II 2000 Ondarroa Hondarribia Astillero Orio
III 2001 Zumaia Castro Urdiales Urdaibai Astillero
IV 2002 Lekeitio Pasai Donibane Castro Urdiales Orio
V 2003 Zarautz Astillero Orio Hondarribia
VI 2004 Getxo Urdaibai Hondarribia Astillero
VII 2005 Hondarribia Astillero Castro Urdiales Pedreña
VIII 2006 Bermeo Orio Hondarribia Castro Urdiales
IX 2007 Donostia Castro Urdiales Zumaia Hondarribia
X 2008 Donostia Orio Urdaibai Zumaia
XI* 2009 Bilbo Castro Urdiales San Pedro Hondarribia
XII 2010 Donostia Orio Castro Urdiales San Pedro

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
Orio 4 1999, 2006, 2008, 2010
Castro Urdiales 3 2001, 2007, 2009
Astillero 2 2003, 2005
Hondarribia 1 2000
Pasai Donibane 1 2002
Urdaibai 1 2004