Ireki menu nagusia

Seán Keane (abeslaria)

Seán Keane (Caherlistrane, Galwayko konderria, Irlanda, 1961eko abuztuaren 24a) irlandar musikari eta abeslaria da, bere ezaugarri nagusia bere sean-nós erako ahotsa da. De Dannan zeltiar musika taldeko Dolores Keane abeslari ospetsuaren anaia da.

Seán Keane (abeslaria)
Bizitza
Jaiotza 1961eko uztailaren 12a (58 urte)
Herrialdea  Irlandako Errepublika
Heriotza  (58 urte)
Jarduerak
Jarduerak abeslaria
Genero artistikoa Zelta musika
Musika instrumentua ahotsa

Euskal Herrian zuzeneko musika emanaldiak sarritan eskaini izan ohi izan ditu.

DiskografiaAldatu

  • All Heart No Roses - 1994
  • Turn A Phrase - 1996
  • No Stranger - 1998
  • The Man That I Am - 2000
  • Seansongs - 2002
  • Portrait - The Best Of Sean Keane - 2003
  • You Got Gold - 2006
  • An Irish Scattering - 2008

Kanpo estekakAldatu