Ramūnas Navardauskas

txirrindulari lituaniarra
Ramunas Navardauskas» orritik birbideratua)

Ramūnas Navardauskas (Šilalė, Lituaniako SES, 1988ko urtarrilaren 30a) lituaniar txirrindulari ohia da.

Ramūnas Navardauskas

(2014)
Bizitza
JaiotzaŠilalė (en) Itzuli1988ko urtarrilaren 30a (36 urte)
Herrialdea Lituania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
EF Education First Pro Cycling 2011-2016
Ulan 2008-2008
Marseille 13 KTM 2010-2010
Bahrain Victorious 2017-2018
Marseille 13 KTM 2019-2020
Voltas-Madaris Cycling Team (en) Itzuli 2022-
 
Pisua77 kilogramo
Altuera190 zentimetro

Facebook: Ramunas Navardauskas Edit the value on Wikidata

Palmaresa

aldatu

2007

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

  • San Juan Itzuliko etapa bat

2018

  • Itxas Beltzeko Itzulia eta etapa bat

2019

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu