Lituaniako erlojupeko txirrindularitzako txapelketa

Luanda errorea in Modulu:Cycling_race at line 2783:attempt to compare two nil values.

Lituaniako erlojupeko txirrindularitzako txapelketa 1997tik urtero ospatzen den lasterketa bat da, urteko Lituaniako erlojupeko txapelduna zein izango den erabakitzeko.

Titulua lasterketa bakar baten garaileari ematen zaio, banakako erlojupeko modalitatean. Garaileak Lituaniako banderaren koloreak dituen maillot bat erabiltzeko eskubidea lortzen du erlojupeko proba orotan hurrengo urteko txapelketararte.

Palmaresa aldatu

Urtea Garailea Bigarrena Hirugarrena
1997 Raimundas Vilcinskas Remigius Lupeikis Arturas Trumpauskas
1998 Raimundas Vilcinskas Remigius Lupeikis Raimondas Rumsas
1999 Raimondas Rumsas Arturas Kasputis Raimundas Vilcinskas
2000 Remigius Lupeikis Dariusz Strole Linas Balciunas
2001 Remigius Lupeikis Linas Balciunas Raimondas Rumsas
2002 Raimondas Vilcinskas Remigius Lupeikis Mindaugas Goncaras
2003 Tomas Vaitkus Raimondas Vilcinskas Dainius Kairelis
2004 Tomas Vaitkus Vytautas Kaupas Gediminas Bagdonas
2005 Raimondas Rumsas Tomas Vaitkus Ignatas Konovalovas
2006 Ignatas Konovalovas Gediminas Bagdonas Simas Kondrotas
2007 Gediminas Bagdonas Ignatas Konovalovas Evaldas Šiškevicius
2008 Ignatas Konovalovas Tomas Vaitkus Evaldas Siskevicius
2009 Ignatas Konovalovas Evaldas Siskevicius Ramunas Navardauskas
2010 Ignatas Konovalovas Evaldas Siskevicius Ramunas Navardauskas
2011 Gedimas Bagdonas Ramunas Navardauskas Evaldas Siskevicius
2012 Ramūnas Navardauskas Ignatas Konovalovas Gediminas Bagdonas
2013 Ignatas Konovalovas Gediminas Bagdonas Ramūnas Navardauskas
2014 Ramūnas Navardauskas Ignatas Konovalovas Gediminas Bagdonas
2015 Ramūnas Navardauskas Gediminas Bagdonas Ignatas Konovalovas
2016 Ignatas Konovalovas Paulius Siskevicius Raimondas Rumšas
2017 Ignatas Konovalovas Gediminas Bagdonas Raimondas Rumšas
2018 Gediminas Bagdonas Ramūnas Navardauskas Evaldas Šiškevicius
2019 Gediminas Bagdonas Evaldas Šiškevicius Ramūnas Navardauskas
2020[1] Evaldas Šiškevicius Gediminas Bagdonas Venantas Lašinis
2021 Evaldas Šiškevicius Aivaras Mikutis Venantas Lašinis
2022 Aivaras Mikutis Evaldas Šiškevicius Venantas Lašinis
2023 Aivaras Mikutis Venantas Lašinis Rokas Kmieliauskas

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu