Ireki menu nagusia

Prau 1994. urtean sortutako Aragoiko rock musika taldea da. Taldearen izenak "aski da" esan nahi du aragoieraz. Hasiera batean gaztelaniaz kantatzen zuten, baina ondoren ia abesti guztiak aragoieraz egiten dituzte.

Prau
Prau logo.png
Prau - Oinez 2007.jpg
Prau Nafarroa Oinez 2007
Datuak
Jatorria Zaragoza, Aragoi
Musika mota Rock, Folk, Ska eta Reggae
Taldekideak
Isa (ahotsa)
Dabi (dultzaina, gaita eta txirula)
Fer (gitarra)
Dani (gitarra)
Álex (bateria)
Chabi (baxua)
Lehengo taldekideak
"Tornaré t'a escuela"

DiskografiaAldatu

  • Qué esperabais? (1997, Magofermín, maketa)
  • Ye tiempo d'enrestir (2000, Magofermín)
  • En o rafe d'a fuxaina (2004, Magofermín)
  • A fin de l'agüerro (2008, Magofermín)
  • Os pietz en a tierra (2012, Magofermín)
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Prau