Ireki menu nagusia

Nicholas Jerry Jonas, ezagunagoa Nick Jonas bezala, (Dallas, Texas, Ameriketako Estatu Batuak, 1992ko irailaren 16a- ) Jonas Brothers taldeko protagonista da, berak taldea sortu zuelako. Taldeko gazteena da, erdikoa bere anaia Joe Jonas da eta zaharrena Kevin Jonas da. Taldean abestu, gitarra eta bateria jotzen ditu. Diabetes gaixotasuna dauka. Esaten denez, 2007an, Miley Cyrus (Hannah Montana) famatuaren mutil-laguna izan zela. Txakur bat dauka, Elvis izenekoa.

Nick Jonas
Nick Jonas in 2017.jpg
Bizitza
Izen osoa Nicholas Jerry Jonas
Jaiotza 1992ko irailaren 16a (27 urte), 1992ko irailaren 16a (27 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Heriotza  (27 urte)
Familia
Aita Kevin Jonas, Sr.
Ezkontidea(k) Priyanka Chopra  (2018ko abenduaren 1a -
Bikotea(k) Olivia Culpo Itzuli
Miley Cyrus
Selena Gomez
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzak ingelesa
Jarduerak
Jarduerak aktorea, egile abeslaria, musikagilea, abeslaria, antzerki aktorea, telebista-aktorea, gitarra-jotzailea, piano-jotzailea eta zinema aktorea
Altuera 167,64 zentimetro
Izengoitia(k) Nick Jonas
Genero artistikoa popa
rocka
R&B garaikidea
Ahots mota tenorra
Musika instrumentua gitarra
pianoa
ahotsa
Diskoetxea Safehouse Records Itzuli
Hollywood Records Itzuli
Columbia Records
Island Records
Walt Disney Records Itzuli
IMDb nm2679917
www.nickjonas.com/
Nick Jonas signature, Billboard Open Letter 2016.png

2004-2006 karreraren hasieraAldatu

Abesten 2004an hasi zen, bere aitarekin Joy To The World abestia asmatu zuenean. Orduan diskografiek Dear God grabatzera animatu zuten eta abestiarekin izandako arrakastari esker bere lehen diskoa Nicholas Jonas grabatu zuen. Elisa Garciaren neska-mutila da .

Jonas BrothersAldatu

2006an bere anaiekin bildu eta beraien lehenengo diskoa grabatu zuten It's about time. Urte bat geroago Jonas Brothers izeneko diskoa atera zuten, 2007ko abuztuaren 7an kaleratu zen. 2008ko abuztuaren 12an beren hirugarren diskoa A little bit longer kaleratu zuten.

2008ko ekainaren 20an Camp Rock estreinatu zen, beraien lehenengo filma. 2009ko ekainaren 16an beren azkenengo diskoa atera zuten Lines, Vines and Trying Times. Azkenengo honek arrakasta handia izan du eta munduko leku askotan salmentetan lehenengo postua lortu du.

2009ko maiatzaren 2an beraien seriea J.O.N.A.S. estreinatu zuten. Disney Channel-en ikusgaian

DiskografiaAldatu

  • Nicholas Jonas (2004)
  • It's About Time (2006)
  • Jonas Brothers (2007)
  • A Little Bit Longer (2008)
  • Lines, Vines and Trying Times (2009)
  • Who I Am (2010)

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Nick Jonas  


  Artikulu hau Texasko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.