Ireki menu nagusia

Nek (Sassuolo, Modenako probintzia, 1972ko urtarrilaren 6a - ) abeslari italiarra da. Bere benetako izenez Filippo Neviani da eta italieraz gain, gaztelaniaz ere abesten du.

Nek
Nek in concerto a Assago.jpg
Bizitza
Izen osoa Filippo Neviani
Jaiotza Sassuolo1972ko urtarrilaren  6a (47 urte)
Herrialdea  Italia
Hezkuntza
Hizkuntzak italiera
Jarduerak
Jarduerak abeslaria, musikagilea, kantugilea eta recording artista Itzuli
Izengoitia(k) Nek
Genero artistikoa rocka
Musika instrumentua baxua
ahotsa
Diskoetxea Fonit Cetra S.p.A.
Warner Music Group
IMDb nm0624938
www.nekweb.com/

DiskografiaAldatu

Italierazko diskoakAldatu

  • 1992 - Nek
  • 1994 - Calore umano
  • 1996 - Lei, gli amici e tutto il resto
  • 1998 - In due
  • 2000 - La vita è
  • 2002 - Le cose da difendere
  • 2004 - The best of Nek - L'anno zero
  • 2005 - Una parte di me
  • 2006 - Nella stanza 26
  • 2009 - Un'altra direzione

Gaztelaniazko diskoakAldatu

  • 1997 - Nek
  • 1999 - Entre tú y yo
  • 2000 - La vida es
  • 2002 - Las cosas que defenderé
  • 2004 - Lo mejor de Nek - El año cero
  • 2005 - Una parte de mí
  • 2006 - Esencial
  • 2007 - En el cuarto 26
  • 2009 - Nuevas direcciones

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Nek  

ErreferentziakAldatu