Ireki menu nagusia

Natalia Gastiain Tena (Londres, Ingalaterra, 1984ko azaroaren 1a) aktorea eta abeslaria da, Harry Potterren filmetan eta Game of Thrones telesailean agertzeagatik ezaguna. Molotov Jukebox taldean abesten eta akordeoia jotzen du.

Natalia Tena
Natalia Tena 2012 cropped.jpg
Bizitza
Jaiotza Londres1984ko azaroaren  1a (34 urte)
Herrialdea  Erresuma Batua
Talde etnikoa espainiarra
Lehen hizkuntza gaztelania
ingelesa
Hezkuntza
Heziketa Bedales School Itzuli
Hizkuntzak ingelesa
Jarduerak
Jarduerak aktorea, musikaria, antzerki aktorea, zinema aktorea eta abeslaria
Musika instrumentua akordeoia
IMDb nm1164730

BizitzaAldatu

Londresen jaioa, ama Maria Extremadurakoa eta aita Jesus Euskal Herrikoa ditu, eta urte askoan Extremaduran eman izan du uda.[1] Horri esker, ingelesez ez ezik, gaztelaniaz ere egiten du.[2]

FilmografiaAldatu

Urtea Filma/Telesaila Pertsonaia Oharrak
2002 About a Boy Ellie
2005 Doctors Amy Emerson TV, atala 1
The Fine Art of Love: Mine Ha-Ha Vera
Mrs Henderson Presents Peggy
2006 Afterlife Gemma Taylor TV, 2.5 – "Mirrorball"
2007 Harry Potter and the Order of the Phoenix Nymphadora Tonks
2008 Lecture 21 Thomson
2009 Harry Potter and the Half-Blood Prince Nymphadora Tonks
Womb Rose
2010 Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 Nymphadora Tonks
2011 Ways to Live Forever Annie
Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2 Nymphadora Tonks
You Instead / Tonight You're Mine Morello
2011–egun Game of Thrones Osha TV, 14 atal
2012 Bel Ami Rachel
Shameless Brenda TV, atal 1
Falcón Christine Ferrera TV, 4 atal
2013 Ambassadors Tanya TV
2014 SuperBob Dorris
2014 10,000 KM Alex

ErreferentziakAldatu

  1.   «Natalia Tena el embrujo del fénix» Nuevo Herald (Miami) 2007-7-13 .
  2.   Barroso, Javier (2007-7-14) «Spanish actress lands role in 'Potter' film» Worcester Telegram & Gazette .
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Natalia Tena  


  Artikulu hau Ingalaterrako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.