Mikel Laboa saria

Donostiako bertsolari gazteen txapelketa

Hernandorena saria Donostian urtero jokatzen den bertsolari gazteen txapelketa bat da. Mikel Laboa abeslariaren izena darama txapelketak.

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea
2011 Unai Gaztelumendi
2012 ez zen jokatu
2013 Asier Azpiroz
2014 Maialen Akizu
2015 Nerea Ibarzabal
2016 Unai Mendizabal[1]
2017 Nahia Sasco[2]
2018 Joanes Illarregi[3]
2019 Haritz Mujika[4]
2020 Txaber Altube[5]

ErreferentziakAldatu

  1. «Unai Mendizabal zizurkildarrak irabazi du V. Mikel Laboa bertso sariketa» Irutxuloko Hitza 2016-02-01 (Noiz kontsultatua: 2020-08-30).
  2. Elkartea, Xenpelar Dokumentazio Zentroa-Bertsozale. «Mikel Laboa Bertsolari Txapelketa (6. 2017. Donostia) - Aldizkakoa - BDB. Bertsolaritzaren datu-basea» bdb.bertsozale.eus (Noiz kontsultatua: 2020-08-30).
  3. «Joanes Illarregik irabazi du Mikel Laboa Sariketa» bertsoa.eus (Noiz kontsultatua: 2020-08-30).
  4. «Haritz Mujika Mikel Laboa sariketan txapeldun - Asteasu» Tolosaldeko ataria (Noiz kontsultatua: 2020-08-30).
  5. «Txaber Altube» Bertsolari 2020-01-16 (Noiz kontsultatua: 2020-08-30).

Kanpo estekakAldatu