Maria Bello

Maria Elena Bello (Norristown, Pennsylvania, 1967ko apirilaren 18a) estatubatuar aktorea da.

Maria Bello
MariaBelloSept2013TIFF.jpg
Bizitza
Jaiotza Norristown (Pennsylvania)1967ko apirilaren 18a (54 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Familia
Anai-arrebak
Hezkuntza
Heziketa Villanova University (en) Itzuli
Hizkuntzak ingelesa
Jarduerak
Jarduerak aktorea, abeslaria, zinema aktorea eta telebista-aktorea
Musika instrumentua ahotsa

IMDB: nm0004742 Allocine: 20610 Allmovie: p263285 TV.com: people/maria-bello IBDB: 389720
Twitter: maria_bello Instagram: officialmariabello Musicbrainz: c1862170-33fe-4532-bcc1-7292cdc04ab1 Discogs: 1346244 Allmusic: mn0001826805 Edit the value on Wikidata

Langile klaseko familia katoliko batean jaio zen. Villanova Unibertsitatean zientzia politikoan lizentziatu ondoren, antzerkian hasi zen lanean. 1990eko hamarkadan zineman eta telebistan antzezten hasi zen.

2010ean WE ADVANCE erakunde humanitarioa sortu zuen Haitiko emakumeei laguntzeko.

FilmografiaAldatu

Film
Urtea Izenburua Rola Oharrak
1992 Maintenance Eddie
1994 Morphosis Boss
1998 Permanent Midnight Kitty
1999 Payback Rosie
2000 Coyote Ugly Lil Lovell
Duets Suzi Loomis
2001 China: The Panda Adventure Ruth Harkness
Sam the Man Anastasia Powell
2002 Auto Focus Patricia Olson / Patricia Crane / Sigrid Valdis
100 Mile Rule Monica
2003 The Cooler Natalie Belisario
2004 Silver City Nora Allardyce
Secret Window Amy Rainey
2005 Assault on Precinct 13 Alex Sabian
A History of Violence Edie Stall
(filma)|The Dark Adélle
2006 Thank You for Smoking Polly Bailey
The Sisters Marcia Prior Glass
Flicka Nell McLaughlin
World Trade Center Donna McLoughlin
2007 The Jane Austen Book Club Jocelyn
Towelhead Gail Monahan
Butterfly on a Wheel Abby Randall AKA Shattered
2008 The Yellow Handkerchief May
Downloading Nancy Nancy Stockwell
The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor Evelyn O'Connell Rachel Weisz ordezkatuz
2009 The Private Lives of Pippa Lee Suky
2010 The Company Men Sally Wilcox
Grown Ups Sally Lamonsoff
2011 Beautiful Boy Kate Carroll
Abduction Mara Harper
Carjacked Lorraine
2013 Grown Ups 2 Sally Lamonsoff
Prisoners Grace Dover
Third Person Theresa
2014 Big Driver Tess Thorne
2015 McFarland, USA Cheryl White
Demonic Dr. Elizabeth Klein
Bravetown Martha
2016 The 5th Wave Sergeant Reznik
The Confirmation Bonnie
Lights Out Sophie
The Late Bloomer Brenda Newmans
Max Steel Molly McGrath
Wait Till Helen Comes Jean AKA Little Girl's Secret
2017 In Search of Fellini Claire
2018 Every Day Lindsey
Better Start Running Agent McFadden
Giant Little Ones Carly Winter
2020 The Water Man Sheriff Goodwin
Telebista
Urtea Izenburua Rola Oharrak
1995 Nowhere Man Emily Noonan atal bat
1996 Mr. & Mrs. Smith Mrs. Smith 13 atal
1997–1998 ER Dr. Anna Del Amico 4. denboraldia
2010 Law & Order: Special Victims Unit Vivian Arliss 2 atal
2011–2012 Prime Suspect Jane Timoney 13 atal
2012–2013 Touch Lucy Robbins 13 atal
2016 Goliath Michelle McBride 8 atal
2017–2021 NCIS Jacqueline "Jack" Sloane Rol nagusia
2017 XQ Super School Live Bere burua atal bat

Kanpo estekakAldatu