Ireki menu nagusia

Malcolm Holcombe (Asheville, Ipar Carolina, 1955eko irailaren 2a) estatubatuar egile abeslaria da.

Malcolm Holcombe
Malcolm Holcombe 2007.jpg
Bizitza
Jaiotza Asheville (Ipar Carolina)1955eko irailaren  2a (64 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Jarduerak
Jarduerak gitarra-jotzailea, egile abeslaria eta abeslaria
Genero artistikoa countrya
Musika instrumentua gitarra
ahotsa
malcolmholcombe.com

DiskografiaAldatu

  • Trademark (1985, LP)
  • A Far Cry From Here (1994)
  • A Hundred Lies (1996)
  • Jelly Roll Johnson and a Few Close Friends (1999)
  • Another Wisdom (2003)
  • I Never Heard You Knockin’ (2005)
  • Not Forgotten (2006)
  • Wager (2007)
  • Gamblin’ House (2008)
  • For the Mission Baby (2009)
  • To Drink the Rain (2011)
  • Down the River (2012)
  • Brewery Lane Theatre (2014)
  • Pitiful Blues (2014)
  • The RCA Sessions (2015)

Kanpo estekakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Malcolm Holcombe  


  Artikulu hau Ipar Carolinako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.