Maciej Paterski

txirrindulari poloniarra

Maciej Paterski (Krotoszyn, 1986ko irailaren 12a) poloniar txirrindularia da.

Maciej Paterski

(2015)
Bizitza
JaiotzaKrotoszyn (en) Itzuli1986ko irailaren 12a (37 urte)
Herrialdea Polonia
Hezkuntza
Hizkuntzakpoloniera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Liquigas-Cannondale 2010-2013
CCC Sprandi Polkowice 2014-2017
Wibatech-Fuji 2018-2020
Voster ATS Team (en) Itzuli 2021-2023
 
Pisua69 kilogramo
Altuera187 zentimetro
Jasotako sariak

Palmaresa

aldatu

2011

2013

2014

2015

2017

  • Malopolska Tourra eta bi etapa

2018

  • Minsk Cup

2021

2022

  • Adria Mobil Sari Nagusia

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu