Jeanne Mas (Alacant, Espainia, 1958ko otsailaren 28a) abeslari frantziarra da.

Jeanne Mas
Jeanne Mas Cannes.jpg
(2001)
Bizitza
Jaiotza Alacant1958ko otsailaren 28a (62 urte)
Herrialdea  Frantzia
Familia
Seme-alabak
Hezkuntza
Heziketa Paris Nanterre Unibertsitatea
Parisko Unibertsitatea
Hizkuntzak frantsesa
Jarduerak
Jarduerak abeslaria, aktorea eta kantugilea
Jasotako sariak
Genero artistikoa popa
Musika instrumentua ahotsa
Diskoetxea EMI
IMDb nm0556005
jeannemas.com

DiskografiaAldatu

AlbumakAldatu

  • 1985: Jeanne Mas (lehen albuma)
  • 1986: Femmes d'aujourd'hui
  • 1987: Jeanne Mas en concert
  • 1989: Les crises de l'âme
  • 1990: L'art des femmes
  • 1992: Au nom des rois
  • 1996: Jeanne Mas et les égoïstes
  • 2000: Désir d'insolence
  • 2001: Je vous aime ainsi
  • 2003: Les amants de Castille
  • 2006: The Missing Flowers
  • 2007: The Missing Flowers 2
  • 2011: Bleu Citron
  • 2012: Made in France
  • 2014: H2-eau

Best ofAldatu

  • 1991: Depuis la toute première fois
  • 1996: Les plus grands succès de Jeanne Mas
  • 2000: L'essentiel
  • 2001: J'M - Le meilleur de Jeanne Mas
  • 2004: Best of

SingelakAldatu

  • 1978: On the moon
  • 1984: Toute première fois
  • 1985: Johnny, Johnny
  • 1985: Cœur en stéréo
  • 1986: En rouge et noir
  • 1986: L'enfant
  • 1987: Sauvez-moi
  • 1987: La bête libre
  • 1989: Y'a des bons
  • 1989: J'accuse
  • 1989: Carolyne
  • 1990: Bébé rock
  • 1990: Shakespeare
  • 1991: Angela (l'art des femmes)
  • 1992: Au nom des rois
  • 1992: Dors bien Margot
  • 1993: Aime moi
  • 1994: C'est pas normal
  • 1996: Côté H côté clean
  • 1997: Anna
  • 2000: Désir d'insolence
  • 2001: Je vous aime ainsi
  • 2003: Chimène
  • 2003: Poussière de Castille
  • 2004: Toute première fois (FDP remix)
  • 2005: Johnny Johnny (Remix)
  • 2006: Más allí más allá
  • 2006: On a summer day ("LaBlonde")
  • 2006: Un air d'Argentine
  • 2007: C'est Interdit ("LaBlonde")

FilmografiaAldatu

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Jeanne Mas