Ireki menu nagusia

Isabela Moner (Cleveland, Ohio, 2001eko uztailaren 10a) estatubatuar aktorea da, zineman eta telebistan aritutakoa.

Isabela Moner
Isabela Moner 2017 (close-up crop).png
Bizitza
Jaiotza Cleveland2001eko uztailaren  10a (18 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
 Peru
Jarduerak
Jarduerak aktorea, zinema aktorea, abeslaria eta telebista-aktorea
Genero artistikoa popa
Musika instrumentua ahotsa
Diskoetxea Republic Records
IMDb nm5097044
www.theofficialisabelamoner.com

FilmografiaAldatu

Zinema
Urtea Filma Pertsonaia Oharra(k)
2013 The House That Jack Built Nadia gaztea
2016 Middle School: The Worst Years of My Life Jeanne Galleta
2017 Transformers: The Last Knight Izabella
2017 The Nut Job 2: Nutty by Nature Heather Ahotsa
2018 Sicario: Day of the Soldado Isabel Reyes
2018 Instant Family Lizzie
2019 Dora the Explorer Dora
Telebista
Urtea Telesaila Pertsonaia Oharra(k)
2014 Growing Up Fisher Jenny 7 atal
2014–2017 Dora and Friends: Into the City! Kate Ahotsa
2014–2016 100 Things to Do Before High School CJ Martin
2015 Splitting Adam Lori Collins Telefilma
2016 Legends of the Hidden Temple Sadie Telefilma
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Isabela Moner  


  Artikulu hau Ohioko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.