Ireki menu nagusia

Isabel Ordaz Luengo (Madril, Espainia, 1957 - ) telebista, zinema eta antzerki aktore espainiarra da. Hainbat filmetan aritu da antzezle: 1982an, hasi zen, Salida de misa de doce del Pilar filmean; eta handik gutxira jokatu zuen Yoyes filmean, ETAko zuzendaritzako kide ohiari buruzko filmean. 1997an hainbat sari irabazi zituen, Chevrolet filmagatik.

Isabel Ordaz
Isabel Ordaz - Seminci 2016.jpg
Bizitza
Jaiotza Madril1957ko urtarrilaren 1a (62 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak aktorea
IMDb nm0649495

Telebistako telesailetan ere aritu da, adibidez Las chicas de hoy en día, Pepa y Pepe, Aquí no hay quien viva eta La que se avecina telesailetan.

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Zuzendaria
1986 El año de las luces Fernando Trueba
La noche de la ira Javier Elorrieta
1989 Bajarse al moro Fernando Colomo
Loco veneno Miguel Hermoso
1993 ¿Por qué lo llaman amor cuando quieren decir sexo? Manuel Gómez Pereira
1994 Todos los hombres sois iguales Manuel Gómez Pereira
1995 Una casa en las afueras Pedro Costa
1996 Animia de cariño Carmelo Espinosa
1997 Chevrolet Javier Maqua
2000 La reina Isabel en persona Rafael Gordon
Yoyes Helena Taberna
2002 Carne de gallina Javier Maqua
2003 Teresa Teresa Rafael Gordon
2004 La mirada violeta Nacho Pérez de la Paz
Jesús Ruiz
Escuela de seducción Javier Balaguer
2005 El Calentito Chus Gutiérrez
El sueño de una noche de San Juan (ahotsa) Ángel de la Cruz
Manolo Gómez
2006 Over the Hedge (ahotsa) Tim Johnson
Karey Kirkpatrick
2010 Una hora más en Canarias David Serrano de la Peña
2015 Todo mujer Rafael Gordon


  Artikulu hau Madrilgo Erkidegoko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.