Ireki menu nagusia

Gorka Suaia (Gasteiz, Araba, 1982) musikaria da.

Gorka Suaia
Bizitza
Jaiotza Gasteiz1982  (36/37 urte)
Herrialdea  Araba, Euskal Herria
Jarduerak
Jarduerak musikaria

Hip hop eta reggae estiloak jorratzen ditu. Kodigo Norte taldean aritu zen hamar urtez, eta 2012an bakarkako bideari ekin zion. 2016an Suaia eta Ama Rebel taldea sortu zuen.

DiskografiaAldatu

Kodigo NorteAldatu

  • Kodigo Norte (2006)
  • Iceberg- EP (2007)
  • One Love/One Shot (2010)
  • Sutan Blai (2011)

Gorka SuaiaAldatu

  • Mundua Salgai (2013, Taupaka) - Askapen Sound Sistema
  • Herrima (2015, Taupaka) - Suaia eta Lahaine - EPa[1]
  • Piztu! Mixtape (2016, Taupaka)[2]
  • Adoktrinatuak (2017, Taupaka) - Singlea[3]
  • Erdi bana Ft Juantxo Arakama (2017, Taupaka) - Singlea
  • Arnasa (2017, Taupaka) - Markes Iraizoz eta Suaia - Maxia
  • Legez kanpo dantzan (2018, Taupaka) - EPa[4][5]

Suaia eta Ama RebelAldatu

  • Raggamuffin Kamarada (2018, autoekoizpena)[6]

ErreferentziakAldatu

  1.   Herrima . Noiz kontsultatua: 2018-01-03 .
  2.   Piztu! mixtape . Noiz kontsultatua: 2018-01-03 .
  3.   Adoktrinatuak . Noiz kontsultatua: 2018-01-03 .
  4.   Legez kanpo dantzan . Noiz kontsultatua: 2018-03-02 .
  5.   «SUAIAK “LEGEZ KANPO DANTZAN” EP BERRIA AURKEZTEN DU BIDEOKLIP BATEN LAGUNTZAZ» Taupaka . Noiz kontsultatua: 2018-03-02 .
  6.   gorkasuaia (2018-11-29) «SUAIA ETA AMA REBEL TALDEAK BERE LEHENENGO LANA AURKEZTEN DU “RAGGAMUFFIN KAMARADA”» S U A I A . Noiz kontsultatua: 2018-12-11 .