Frans Aerenhouts

txirrindulari belgikarra

Frans Aerenhouts (Wilrijk, 1937ko uztailaren 4a - Wilrijk, 2022ko urtarrilaren 30a) belgikar txirrindularia izan zen.

Frans Aerenhouts

Bizitza
JaiotzaWilrijk1937ko uztailaren 4a
Herrialdea Belgika
HeriotzaWilrijk2022ko urtarrilaren 30a (84 urte)
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Palmaresa aldatu

1957

  • Berlingo Tourra

1958

1959

1960

1961

1963

1965

1966

1967

  • Antibes Sari Nagusia

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu