Ireki menu nagusia

El Consorcio euskal musika taldea da, 1990eko hamarkadan eta Bilbon sortutakoa. Nahiz eta taldekideak Mocedades taldearenak izan, honek bere bide independente du.

El Consorcio
Datuak
Jatorria Bilbo (Bizkaia)
Musika mota Folk
Urteak 1993 - gaur egun
Produkzioa
Diskoetxea(k) Hispavox, Sony, EMI
Taldekideak
Amaia Uranga
Estibaliz Uranga
Iñaki Uranga
Sergio Blanco
Carlos Zubiaga
Sariak
Jasotako sariak
Informazio gehigarria
MusicBrainz 3e912e92-1e27-4f1b-b345-4e0382d90129
www.el-consorcio.com

TaldekideakAldatu

DiskografiaAldatu

  • Lo que nunca muere (1994)
  • Peticiones del oyente (1995)
  • Programa doble (1996)
  • Cuba (1998)
  • Las canciones de mi vida (2000)
  • En vivo desde el corazón de México (2003)
  • De ida y vuelta (2005)
  • Querido Juan (2008)
  • De Mocedades a El Consorcio. 40 años de música (2010)
  • Noche de ronda (2012)

BildumakAldatu

  • El Consorcio (1996)
  • Grandes éxitos (1997)
  • Cachito mío (2001)
  • Los diez de El Consorcio (2002)
  • Lo mejor (2003)
  • El Consorcio (2006)
  • Canciones para toda la vida (2007)
  • Grandes intérpretes (2007)

Ikus, gaineraAldatu