Ireki menu nagusia

Estibaliz Uranga Amezaga (Bilbo, Bizkaia, 1952ko abenduaren 9a) gaztelaniazko abeslaria da.

Estibaliz Uranga
Bizitza
Jaiotza Bilbo1952ko abenduaren  9a (66 urte)
Herrialdea  Bizkaia, Euskal Herria
Familia
Ezkontidea(k) Sergio Blanco Rivas
Anai-arrebak
Jarduerak
Jarduerak abeslaria
Kidetza Mocedades
Genero artistikoa popa
Musika instrumentua ahotsa
IMDb nm1413903
www.sergioyestibaliz.com/

Bere karreran Mocedades eta El Consorcio taldean aritzeaz gain, Sergio bikotearekin batera Sergio y Estíbaliz taldea sortu zuen. 1975ean ezkondu ziren.

Roberto, Izaskun, Idoia, Amaia eta Iñaki anai arrebekin abestu du bere karreran zehar. Pablo Berger zinema zuzendaria lehengusua du.

Eduki-taula

DiskografiaAldatu

Sergio y EstíbalizAldatu

  • Sergio y Estíbaliz (1973)
  • Piel (1974)
  • Tú volverás (1975)
  • Quién compra una canción (1976)
  • Queda más vida (1976)
  • Canciones sudamericanas (1977)
  • Beans (1979)
  • Agua (1983)
  • Cuidado con la noche (1985)
  • Sí señor (1986)
  • Déjame vivir con alegría (1988)
  • De par en par (1989)
  • Planeta Tierra (1992)

MocedadesAldatu

  • Mocedades 1 (1969)
  • Mocedades 2 (1970)
  • Mocedades 3 (1971)
  • Mocedades 4 (1973)
  • 15 años de música (1984) (zuzenean)

El ConsorcioAldatu

  • Lo que nunca muere (1994)
  • Peticiones del oyente (1994)
  • Programa doble (1996)
  • Las canciones de mi vida (2000)
  • En vivo desde el corazón de México (2003)
  • De ida y vuelta (2005)
  • Querido Juan (2008)

Gainera bost bilduma grabatu ditu.

Kanpo loturakAldatu