Ireki menu nagusia

Christian Andreu (Baiona, 1976ko azaroaren 15a) lapurtar musikaria da, Gojira death metal taldean dabilena.

Christian Andreu
Gojira BergenCalling2011 ChristianMisje-5171.jpg
Bizitza
Jaiotza Baiona1976ko azaroaren 15a (43 urte)
Herrialdea  Lapurdi, Euskal Herria
Jarduerak
Jarduerak musikaria eta gitarra-jotzailea
Genero artistikoa groove metal Itzuli
technical death metal Itzuli
Death metala
Musika instrumentua gitarra

DiskografiaAldatu

Gojira taldearekin:

  • 2001 Terra Incognita
  • 2003 The Link
  • 2004 The Link Alive
  • 2005 From Mars To Sirius
  • 2008 The Way Of All Flesh
  • 2012 L'enfant sauvage

Godzilla taldearekin:

  • 1996 Victim
  • 1997 Possessed
  • 1998 Saturate
  • 1999 Wisdom Comes

Familha Artús taldearekin (ahotsa eta gitarra) :

  • 2007 Òrb


  Artikulu hau Lapurdiko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.