Ireki menu nagusia

Antonio José Cortés Pantoja, ezizen artistikoz Chiquetete (Algeciras, Cádizko probintzia, 1948ko uztailaren 26a - Sevilla, 2018ko abenduaren 16a) espainiar flamenko abeslari bat izan zen. Isabel Pantoja eta Sylvia Pantoja abeslari folklorikoen lehengusua zen.

Chiquetete
Bizitza
Izen osoa Antonio José Cortés Pantoja
Jaiotza Algeciras1948ko uztailaren  26a
Herrialdea  Espainia
Heriotza Sevilla2018ko abenduaren  16a (70 urte)
Heriotza modua : bihotz-biriketako geldialdia
Familia
Ezkontidea(k) Raquel Bollo Itzuli  (1995 -  2003)
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak abeslaria
Izengoitia(k) Chiquetete
Genero artistikoa flamenkoa
Sevillanaka
Musika instrumentua ahotsa
IMDb nm2703747

DiskografiaAldatu

  • Gitano yo he nacío (1977)
  • Amada, amante (1977)
  • Triana despierta (1979)
  • Altozano (1980)
  • Tú y yo (1981)
  • Aprende a soñar (1982) - Disco de Platino en España
  • Ser amante (1983) - Disco de Platino en España
  • Eres mía (1984) - Disco de Oro en España
  • Bohemio en el amor (1986)
  • Madrugada (1987)
  • Sevilla sin tu amor (1988)
  • Canalla (1989)
  • Profesor de sueños (1991)
  • Torero de las estrellas (1992)
  • Por un beso (1993)
  • Sigo siendo río (1995)
  • Grandes Éxitos (1995)
  • Y quién puede ser (2000)
  • Andaluz (2002)
  • Como la marea (2004)
  • La magia de una voz (2017)