Ireki menu nagusia

María Laura Corradini Falormir (Mar del Plata, 1975eko ekainaren 25a - ), Chenoa izenez ezaguna, Argentinan jaiotako espainiar abeslaria da. 2001. urtean Operación Triunfo izeneko musika saioan agertzeagatik egin zen famatu. 2002. urtean Eurobest lehiaketako irabazlea izan zen It's raining men abestiarekin

Chenoa
Chenoa.jpg
Bizitza
Izen osoa María Laura Corradini Falomir
Jaiotza Mar del Plata1975eko ekainaren  25a (44 urte)
Herrialdea  Argentina
 Espainia
Familia
Bikotea(k) David Bisbal
Álex González Itzuli
David DeMaría Itzuli
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak abeslaria eta recording artista Itzuli
Altuera 165±1 zentimetro
Izengoitia(k) Chenoa
Genero artistikoa pop rocka
Musika instrumentua ahotsa
Diskoetxea Alias Music Itzuli
IMDb nm1125523
chenoa.net

DiskografiaAldatu

  • 2002: Chenoa
  • 2003: Mis canciones favoritas
  • 2003: Soy mujer
  • 2005: Nada es igual
  • 2006: Contigo donde estés
  • 2007: Absurda Cenicienta
  • 2009: Desafiando la gravedad
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Chenoa  


  Artikulu hau Balearretako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.