Ireki menu nagusia

Chanel West Coast, benetako izenez Chelsea Chanel Dudley, (Los Angeles, Ameriketako Estatu Batuak, 1988ko irailaren 1a) estatubatuar rapeatzailea, modeloa eta aktorea da.

Chanel West Coast
Chanel West Coast for Pure DOPE Magazine.jpg
Bizitza
Jaiotza Van Nuys Itzuli1988ko irailaren  1a (30 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Jarduerak
Jarduerak raperoa, modeloa, telebista aurkezlea, telebista-aktorea eta abeslaria
Diskoetxea Young Money Entertainment Itzuli
IMDb nm4007156
www.iamchanelwestcoast.com/

DiskografiaAldatu

DiskoakAldatu

  • Young Money: Rise of an Empire (2014)

FilmografiaAldatu

Telebista
Urtea Izenburua Rola Oharrak
2009–2015 Rob Dyrdek's Fantasy Factory Bere burua
2011 The Hard Times of RJ Berger Sheila Atala: "The Better Man"
2011–gaur egun Ridiculousness Bere burua Aurkezleetako bat
2012–2015 Wild Grinders Flipz Ahotsa
2017 Love & Hip Hop: Hollywood Bere burua Laguntzailea
2018 Fear Factor Bere burua Atala: "Hip-Hop Battle"