Ireki menu nagusia

Ariel Rot (Buenos Aires, Argentina, 1960ko apirilaren 19a, ), argentinar rock musikari eta abeslari bat da. Urte luzez Espainia bizilekutzat du, eta Tequila eta Los Rodríguez taldeetako kidea izan da.

Ariel Rot
Ariel Rot.jpg
Bizitza
Izen osoa Ariel Eduardo Rotenberg Gutkin
Jaiotza Buenos Aires1960ko apirilaren  19a (59 urte)
Herrialdea  Argentina
Familia
Ama Dina Rot
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak abeslaria eta gitarra-jotzailea
Musika instrumentua ahotsa
www.arielrot.com

Cecilia Roth aktorearen anaia da eta Diana Rot abeslari, pianojole eta musikologoaren semea.

Eduki-taula

DiskografiaAldatu

TequilaAldatu

  • Matrícula de Honor (1978)
  • Rock and Roll (1979)
  • Viva Tequila (1980)
  • Confidencial (1981)

BakarkaAldatu

  • Debajo del puente (1983)
  • Vértigo (1985)

Los RodríguezAldatu

  • Buena Suerte (1991)
  • Disco Pirata (1992)
  • Sin Documentos (1993)
  • Palabras más, palabras menos (1995)
  • Hasta luego (1996)
  • Para no olvidar (2002)

BakarkaAldatu

  • Hablando solo (1997)
  • Cenizas en el aire (2000)
  • En vivo mucho mejor (2001)
  • Lo siento Frank (2003)
  • Acústico (2003)
  • Ahora piden tu cabeza (2005)

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Ariel Rot