Andy y Lucas

Andy y Lucas edota Andy & Lucas, Espainiako pop musika talde bat da. 2003an Cádiz hiriko La Laguna auzoan sortu zen eta Andrés Morales (Andy) eta Lucas González (Lucas) taldekideek osatzen dute.

Andy y Lucas
Andy y Lucas. Concierto en SCP-1 2.jpg
Andy (ezkerra) eta Lucas (eskuina), Santa Cruz de la Palmako kontzertu batean.
Datuak
Jatorria Espainia Cádiz, Espainia
Musika mota pop
Urteak 2003-gaur egun
Produkzioa
Diskoetxea(k) Sony BMG
Taldekideak
Andrés Morales (Andy)
Lucas González (Lucas)
Sariak
Jasotako sariak
Informazio gehigarria
MusicBrainz 5dec643a-423f-4051-ac13-87e59525ad74
http://www.andyylucas.com/

DiskografiaAldatu

  • Andy & Lucas (2003)
  • Andy & Lucas Ed. Especial (2003)
  • En su salsa (2004)
  • Desde mi barrio (2004)
  • ¿Qué no? ¡Anda que no! (2005)
  • Ganas de vivir (2007)
  • Con los pies en la tierra (2008)
  • Pido la palabra (2010)
  • El ritmo de las olas (2012)

SingleakAldatu

  • 2003: "Son de amores" - #1 (Lista 40), #1 (Billboard)
  • 2003: "Tanto la quería" - #1 (Lista 40)
  • 2004: "Y en tu ventana" - #1 (Lista 40)
  • 2004: "Hasta los huesos" - #6 (Lista 40)
  • 2004: "Mírame a la cara" - #23 (Lista 40)
  • 2005: "Quiero ser tu sueño" - #9 (Lista 40)
  • 2005: "Yo lo que quiero" - #25 (Lista 40)
  • 2005: "Mi barrio" - #21 (Lista 40)
  • 2007: "Quiéreme" - #1 (Promusicae)
  • 2007: "Quiero que sepas"
  • 2007: "De qué me vale"
  • 2008: "Tú que quieres que yo le haga" - #4 (Promusicae)
  • 2008: "Tus miradas"
  • 2010: "Aqui sigo yo"
  • 2011: "Pido la palabra"
  • 2011: "Faldas"
  • 2012: "El ritmo de las olas"
  • 2013: "Echándote De Menos"

Kanpo estekakAldatu