Zahara (abeslaria)

Zahara, benetako izenez María Zahara Gordillo Campos, (Úbeda, 1983ko irailaren 10a - ) espainiar abeslaria da.

Zahara (abeslaria)
Zahara.jpg
Bizitza
Izen osoa María Zahara Gordillo Campos
Jaiotza Úbeda1983ko irailaren 10a (37 urte)
Herrialdea  Espainia
Lehen hizkuntza gaztelania
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak abeslaria, musikagilea, idazlea, eleberrigilea eta poeta
Izengoitia(k) Zahara
Genero artistikoa popa
Musika akustikoa
Indie popa
indie rock
Musika instrumentua ahotsa
gitarra
Diskoetxea Universal Music Group
Music Bus Records (en) Itzuli
G.O.Z.Z. Records (en) Itzuli
IMDb nm3497073
zaharamania.com

DiskografiaAldatu

Urtea Albuma Diskoetxea
2001 Hecho en casa Autoargitaratuta
2005 Día 913 Fonoruz
2009 La fabulosa historia de... Universal Music Group
2011 La pareja tóxica Music Bus
2015 Santa G.O.Z.Z. Records
2018 Astronauta G.O.Z.Z. Records
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Zahara (abeslaria)  
  Artikulu hau Andaluziako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.