Ireki menu nagusia

Alain Mendizabal, izen artistikoz Txilly (Oiartzun, Gipuzkoa, 1997) musikaria da, rap estiloa jorratzen duena.

Txilly
Bizitza
Jaiotza Oiartzun, 1997 (21/22 urte)
Herrialdea  Gipuzkoa, Euskal Herria
Heriotza  (21/22 urte)
Jarduerak
Jarduerak abeslaria
Musika instrumentua ahotsa

DiskografiaAldatu

  • Preso (2016, autoekoizpena) - 7 abesti[1]
  • Irteera (2016, autoekoizpena) - 7 abesti[2]
  • Negua (2016, autoekoizpena) - 6 abesti[3]
  • Gauetako hitzak (2017, autoekoizpena)[4]
  • Akherra (2019, autoekoizpena)[5]

ErreferentziakAldatu

  1. Preso . Noiz kontsultatua: 2018-07-21.
  2. Irteera . Noiz kontsultatua: 2018-07-21.
  3. Negua . Noiz kontsultatua: 2018-07-21.
  4. Gauetako hitzak . Noiz kontsultatua: 2017-12-22.
  5. «Akherra» www.badok.eus . Noiz kontsultatua: 2019-10-25.


  Artikulu hau musikari buruzko zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.