Ireki menu nagusia

Taller Canario de Canción musika taldea da, 1985ean Tenerifen sortutakoa eta hainbat estilo jorratzen duena: pop, folk, reggae eta abar.

Taller Canario de Canción
Datuak

Gaiei dagokienez, hainbat arlo landu izan du taldeak: gai sozialak, ekologismoa, bakezaletasuna, internazionalismoa, nazioalismoa, kanariar sustraiak, antzinako kultura eta guantxera.

Kolaboratzaileen artean, berriz, Silvio Rodriguez, Joaquin Sabina, Javier Alvarez, Mikel Urdangarin edo Ruper Ordorika ditugu.

TaldekideakAldatu

DiskografiaAldatu

  • Nueva Canción Canaria (1985)
  • Trapera (1986)
  • Identidad (1988)
  • A por todas (1989)
  • Rap a duras penas (1991)
  • Y ahora... ¿qué? (1994)
  • Castillos de Arena (1999)
  • Conocidos Íntimos en directo (2004)