Elizabeth Téa Pantaleoni (New York, 1966ko otsailaren 25a - ) estatubatuar aktorea da.

Téa Leoni
TéaLeoniJun07.jpg
(2007)
Unicef.png
UNICEFen borondate oneko enbaxadorea

2001 -
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakElizabeth Téa Pantaleoni
JaiotzaNew York1966ko otsailaren 25a (56 urte)
Herrialdea Ameriketako Estatu Batuak
BizilekuaNew York
Englewood (New Jersey)
Talde etnikoaItalo-estatubatuarra
Lehen hizkuntzaingelesa
Familia
Ezkontidea(k)Neil Tardio Jr.  (1991 -  1995)
David Duchovny  (1997 -  2014)
Familia
Hezkuntza
HeziketaBrearley School (en) Itzuli
The Putney School (en) Itzuli
Sarah Lawrence College (en) Itzuli
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jarduerakaktorea, zinema aktorea, telebista-aktorea eta modeloa
Enplegatzailea(k)Haurren Laguntzarako Nazio Batuen Funtsa
Jasotako sariak

IMDB: nm0000495 Allocine: 26887 Rottentomatoes: celebrity/tea_leoni Allmovie: p41892 TCM: 112209 Metacritic: person/tea-leoni TV.com: people/ta-leoni
Discogs: 1177827 Edit the value on Wikidata

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia Oharrak
1989 Santa Barbara Lisa DiNapoli # 1169–1174
1991 Switch Connie
1992 A League of Their Own Racine
1994 Wyatt Earp Sally
The Counterfeit Contessa Gina Leonarda Nardino TV
1995 Bad Boys Julie Mott
1996 Flirting with Disaster Tina Kalb
1998 There's No Fish Food in Heaven Landeene
1998 Deep Impact Jenny Lerner
2000 The Family Man Kate Reynolds
2001 Jurassic Park III Amanda Kirby
2002 People I Know Jilli Hopper
Hollywood Ending Ellie
2004 Spanglish Deborah Clasky
2005 Fun with Dick and Jane Jane Harper
House of D Mrs. Warshaw
2007 You Kill Me Laurel Pearson
2008 Ghost Town Gwen
2009 The Smell of Success Rosemary Rose
2011 Tower Heist Claire Denham
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Téa Leoni  
  Artikulu hau New Yorkeko estatuko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.