Ireki menu nagusia

Superprestige-a Belgika eta Herbehereetan jokatzen den Ziklo-Kross txapelketa bat da, 1983 urteaz geroztik jokatzen da. Gaur egun 8 probaz osatzen da, horietatik zazpi Belgikan eta bat Herbeheretan.

Superprestige
Data urria-urtarrila
Modalitatea ziklo-krosa
Lehenengo edizioa 1983
Edizio kopurua 37 (2018)
Lehenengo irabazlea Herbehereak Hennie Stamsnijder
Garaipen gehien Belgika Sven Nys (13)
Amaierako edizioa Herbehereak Mathieu van der Poel

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea
1982-83   Hennie Stamsnijder
1983-84   Hennie Stamsnijder
1984-85   Roland Liboton
1985-86   Roland Liboton
1986-87   Hennie Stamsnijder
1987-88   Roland Liboton
1988-89   Hennie Stamsnijder
1989-90   Danny De Bie
1990-91   Radomir Simunek
1991-92   Radomir Simunek
1992-93   Daniele Pontoni
1993-94   Daniele Pontoni
1994-95   Radomir Simunek
1995-96   Luca Bramati
1996-97   Adri van der Poel
1997-98   Richard Groenendaal
1998-99   Sven Nys
1999-00   Sven Nys
2000-01   Richard Groenendaal
2001-02   Sven Nys
2002-03   Sven Nys
2003-04   Bart Wellens
2004-05   Sven Nys
2005-06   Sven Nys
2006-07   Sven Nys
2007-08   Sven Nys
2008-09   Sven Nys
2009-10   Zdeněk Štybar
2010-11   Sven Nys
2011-12   Sven Nys
2012-13   Sven Nys
2013-14   Sven Nys
2014-15   Mathieu van der Poel
2015-16   Wout van Aert
2016-17   Mathieu van der Poel
2017-18   Mathieu van der Poel

GaraipenakAldatu

Txirrindularia Garaipenak Urteak
  Sven Nys 13 1999, 2000, 2002, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2011, 2012, 2013, 2014
  Hennie Stamsnijder 4 1983, 1984, 1987, 1989
  Roland Liboton 3 1985, 1986, 1988
  Radomir Simunek 3 1991, 1992, 1995
  Daniele Pontoni 3 1993, 1994, 1996
  Mathieu van der Poel 3 2015, 2017, 2018
  Richard Groenendaal 2 1998, 2001
Herrialdeak Garaipenak
  Belgika 19
  Herbehereak 10
  Txekia 4
  Italia 3

Kanpo loturakAldatu