Ireki menu nagusia

Steven Haworth Miller (Milwaukee, Wisconsin, 1943ko urriaren 5a) estatubatuar abeslari eta gitarra-jotzailea da, Steve Miller Bandako liderra.

Steve Miller
Steve Miller in 1977.JPG
Bizitza
Jaiotza Milwaukee1943ko urriaren 5a (76 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Hezkuntza
Heziketa Wisconsingo Unibertsitatea Madisonen
Jarduerak
Jarduerak gitarra-jotzailea, abeslaria, kantugilea, musikaria eta egile abeslaria
Genero artistikoa rocka
bluesa
Musika instrumentua gitarra
ahotsa
Diskoetxea Capitol Records
IMDb nm0589369

DiskografiaAldatu

Steve Miller Band

  • Children of the Future, 1968
  • Sailor, 1969
  • Brave New World, 1969
  • Your Saving Grace, 1970
  • Number 5, 1970
  • Rock Love, 1971
  • Recall the Beginning...A Journey From Eden, 1972
  • The Joker, 1973
  • Living in the U. S. A., 1973
  • Fly Like An Eagle, 1976
  • Brook of Dreams, 1977
  • Circle of Love, 1981
  • Abracadabra, 1982
  • Italian X-Rays, 1984
  • Living in the 20th Century, 1986
  • Born 2 B Blue, 1988
  • Wide River, 1993
  • Bingo!, 2010
  • Let Your Hair Down, 2011


  Artikulu hau Wisconsingo biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.