Ricardo Mestre

txirrindulari portugaldarra

Ricardo Jorge Mestre Correia (Faro, 1983ko irailaren 11), txirrindulari portugaldarra da. Bere herrialdean nabarmendu da, batez ere. 2013an, Euskaltel Euskadik fitxatu zuen, puntuengatik. Bera, bigarren izana zen Portugaleko txapelketan eta Portugaleko Itzulia irabazi zuen. Horrek, puntu ugari ematen zizkion taldeari.

Ricardo Mestre
Bizitza
JaiotzaFaro1983ko irailaren 11 (39 urte)
Herrialdea Portugal
Lehen hizkuntzaportugesa
Hezkuntza
Hizkuntzakportugesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Sporting-Tavira 2005-2012
Euskaltel-Euskadi 2013-2013
Efapel 2014-2014
Sporting-Tavira 2015-2015
W52-FC Porto 2016-
 

TaldeakAldatu

  • Tavira-Prio (2005.2012).
  • Euskaltel Euskadi (2013).
  • Efapel-Glassdrive (2014).
  • Tavira (2015).

PalmaresaAldatu

2006Aldatu

2010Aldatu

  • Bulgariako Tourreko etapa bat.

2011Aldatu

2012Aldatu

2018Aldatu

Kanpo estekakAldatu