Ireki menu nagusia

Rebeka Dremelj (Brežice, 1980ko uztailaren 25a), Esloveniako abeslari eta modeloa da.

Rebeka Dremelj
Flickr - proteusbcn - Semifinal 1 EUROVISION 2008 (34).jpg
Bizitza
Jaiotza Brežice1980ko uztailaren  25a (39 urte)
Herrialdea  Eslovenia
Jarduerak
Jarduerak aktorea, abeslaria, modeloa eta edertasun lehiaketan parte-hartzailea
Musika instrumentua ahotsa
Diskoetxea Menart Records Itzuli
IMDb nm1202496
www.rebekadremelj.com

2001 urtean Miss Eslovenia aukeratu zuten eta 2008an Eurovision Abesti Lehiaketan Eslovenia ordezkatu zuen Belgraden baina ez zen finalera iritsi.

DiskografiaAldatu

  • Prvi korak (2002)
  • To sem jaz (2004)
  • Pojdi z menoj (2006)
  • Nepremagljiva (2009)
  • Differo (2010)
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Rebeka Dremelj