Ireki menu nagusia

Ramón Pernas (Viveiro, Lugo, 1952ko martxoaren 4a-) idazle, gidoigile eta kazetari galiziarra da.

Ramón Pernas
Ramon pernas.jpg
Bizitza
Jaiotza Viveiro1952ko martxoaren 4a (67 urte)
Herrialdea  Espainia
Heriotza  (67 urte)
Familia
Ezkontidea(k) Milagros Frías Itzuli
Hezkuntza
Heziketa Madrilgo Complutense Unibertsitatea
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak idazlea, kazetaria, gidoilaria, literatura-kritikaria eta editorea
Genero artistikoa eleberria
saiakera

Gaur egun, "La Voz de Galicia" egunkarirako lan egiten du, besteak beste.

BibliografiaAldatu

  • Cien años de circo en España (1985).
  • Si tú me dices ven (1996).
  • El pabellón azul (1998).
  • Paso a dos (1999).
  • Brumario (2000).
  • Libro de actas (2003).
  • Del viento y la memoria (2006).

Ikus, gaineraAldatu