Ireki menu nagusia

Patricio Chapa Elizalde (Monterrey, 1975eko urriaren 6a), mexikoko rapero bat da, Control Machete hip-hop taldeko abeslari ohia eta ondoren bakarlari moduan aritzen dena.

Pato Machete
Bizitza
Jaiotza Monterrey1975eko urriaren 6a (44 urte)
Herrialdea  Mexiko
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak raperoa eta musikagilea
Izengoitia(k) Patricio Elizalde

DiskografiaAldatu

  • 2008: Contrabanda
  • 2012: 33
  • 2016: Rifa!

Control MacheteAldatu

  • 1996: Mucho Barato
  • 1999: Artilleria Pesada presenta
  • 2002: Solo Para Fanaticos
  • 2003: Uno, Dos:Bandera

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Pato Machete


  Artikulu hau biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.