New Kids on the Block

New Kids on the Block edota NKOTB (euskaraz Mutil Berriak Solairuan) AEBtako Boston hiriko pop musika talde bat da.

New Kids on the Block
NKOTB 2008-11-06.jpg
Taldekideen irudia.
Datuak
Jatorria Boston, Massachusetts
 AEB
Musika mota Pop, R&B, hip hop, dance eta new jack swing
Urteak 1984 - 1994
2008 - gaur egun arte
Produkzioa
Taldekideak
Jordan Knight
Joey McIntyre
Jonathan Knight
Danny Wood
Donnie Wahlberg
Informazio gehigarria
MusicBrainz 090dafe5-818c-4bba-9ebf-7e3a651a5c43
Twitter @NKOTB
http://www.nkotb.com

DiskografiaAldatu

  • 1986: New Kids on the Block (diskoa)
  • 1988: Hangin' Tough
  • 1989: Merry, Merry Christmas
  • 1990: Step by Step
  • 1991: No More Games/The Remix Album
  • 1991: H.I.T.S.
  • 1994: Face the Music
  • 1999: Greatest Hits
  • 2001: Super Hits
  • 2008: New Kids on the Block: Greatest Hits
  • 2008: The Block
  • 2011: NKOTBSB
  • 2013: 10

Kanpo estekakAldatu