New Kids on the Block

New Kids on the Block edota NKOTB (euskaraz Mutil Berriak Solairuan) AEBtako Boston hiriko pop musika talde bat da.

New Kids on the Block
NKOTB 2008-11-06.jpg
Taldekideen irudia.
Datuak
JatorriaBoston, Massachusetts
 AEB
Musika motaPop, R&B, hip hop, dance eta new jack swing
Urteak1984 - 1994
2008 - gaur egun arte
Produkzioa
Taldekideak
Jordan Knight
Joey McIntyre
Jonathan Knight
Danny Wood
Donnie Wahlberg
Sariak
Jasotako sariak
Informazio gehigarria
http://www.nkotb.com
IMDB: nm1578753 Facebook: nkotb Twitter: NKOTB Instagram: nkotb MySpace: newkidsontheblock Youtube: UCS9lJwUApBCwvyC36COgAbQ TikTok: nkotbofficial Souncloud: nkotb Spotify: 55qiaow2sDYtjqu1mwRua6 iTunes: 476671 Last fm: New+Kids+on+the+Block Musicbrainz: 090dafe5-818c-4bba-9ebf-7e3a651a5c43 Songkick: 67506 Discogs: 156023 Allmusic: mn0000390477 Deezer: 657 Edit the value on Wikidata

DiskografiaAldatu

  • 1986: New Kids on the Block (diskoa)
  • 1988: Hangin' Tough
  • 1989: Merry, Merry Christmas
  • 1990: Step by Step
  • 1991: No More Games/The Remix Album
  • 1991: H.I.T.S.
  • 1994: Face the Music
  • 1999: Greatest Hits
  • 2001: Super Hits
  • 2008: New Kids on the Block: Greatest Hits
  • 2008: The Block
  • 2011: NKOTBSB
  • 2013: 10

Kanpo estekakAldatu