Ireki menu nagusia

Nerea Camacho Ramos (Balanegra, 1996ko maiatzaren 15a - ) espainiar aktorea da. 2008an aktorerik gazteena izan zen Goya Sari bat eskuratzeko.

Nerea Camacho
Nerea Camacho at Premios Goya 2017 (cropped).jpg
Bizitza
Jaiotza Balanegra Itzuli1996ko maiatzaren  15a (23 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak aktorea
Jasotako sariak
IMDb nm3056937

FilmografiaAldatu

Filmak eta telesailak
Urtea Izenburua Pertsonaia Oharrak
2008 Camino Camino Protagonista
2010 Los protegidos Vanesa Atal 1 ("El accidente")
2010 Héroes Helena
2010 Tres metros sobre el cielo Dani Bigarren mailako pertsonaia
2011 La chispa de la vida Bárbara post-produkzioan
2012 Tengo ganas de ti Dani Bigarren mailako pertsonaia


  Artikulu hau Andaluziako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.