Nadia Sofia Parkes (Londres, 1995eko abenduaren 31) Ingalaterran jaiotako aktorea da.[1][2]

Nadia Parkes
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakNadia Sofia Parkes
JaiotzaLondres1995eko abenduaren 31 (28 urte)
Herrialdea Erresuma Batua
Lehen hizkuntzaingelesa
Familia
Bikotekidea(k)
Hezkuntza
HeziketaLondon Academy of Music and Dramatic Art
The King's High School for Girls (en) Itzuli
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jarduerakaktorea

IMDB: nm10405024 Filmaffinity: 260165767 Allocine: 867952 Rottentomatoes: celebrity/nadia_parkes
Twitter: parkes_nadia Instagram: nadia.parkes Souncloud: nadia-parkes Edit the value on Wikidata

Filmografia aldatu

Urtea Telesaila Pertsonaia Oharrak
2019–2020 The Spanish Princess Rosa de Vargas Protagonista
2020 Doctor Who Claire Clairmont Atal: "The Haunting of Villa Diodati"
2021 Starstruck Sophie Diller 2 atal
Domina Young Livia 2 atal
2022 The Bastard Son & The Devil Himself Annalise Protagonista
2022 This is Christmas Suzy

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu