Ireki menu nagusia

Martin Carthy (Hatfield, 1941eko maiatzaren 21a) ingeles musikaria da, musika herrikoian diharduena. Folkeko figura, Bob Dylan edo Paul Simon bezalako musikariek mirestu dute. Hainbat taldean izan da, agian ezagunena Steeleye Span izanik.

Martin Carthy
Mcarthy nwaterson.jpg
Bizitza
Jaiotza Hatfield Itzuli1941eko maiatzaren  21a (78 urte)
Herrialdea  Erresuma Batua
Familia
Ezkontidea(k) Norma Waterson
Jarduerak
Jarduerak gitarra-jotzailea eta abeslaria
Jasotako sariak
Musika instrumentua gitarra
ahotsa
Diskoetxea Topic Records Itzuli

DiskografiaAldatu

  • Martin Carthy (1965)
  • Second Album (1966)
  • Byker Hill (1967)
  • But Two Came By (1968)
  • Prince Heathen (1969)
  • Landfall (1971)
  • Shearwater (1972)
  • Sweet Wivelsfield (1974)
  • Crown of Horn (1976)
  • Because It's There (1979)
  • Out of the Cut (1982)
  • Right of Passage (1988)
  • Life and Limb (1990)
  • Skin and Bone (1992)
  • Signs of Life (1998)
  • Waiting for Angels (2004)
  • Straws in the Wind (2006)


  Artikulu hau Ingalaterrako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.