Mangamore Quidditch Kopa

Mangamore Quidditch Kopa Zornotzan antolaturiko quidditch txapelketa da, Mangazale jaialdi baten barnean jokatu zena.

HistoriaAldatu

2015eko urriaren 10ean antolatu zen lehen ekitaldia. Bertan sei taldek hartu zuten parte, tartean jardunean dauden bi euskal taldeek; Bizkaia Boggarts eta Gasteiz Gamusins.

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Emaitza Bigarrena Hirugarrena
2015[1]   Barcelona Eagles 70-60*   Bizkaia Boggarts   Madrid Wolves
2016[2]   Barcelona Eagles 80-40*   Lumos Compostela   Bizkaia Boggarts
2017[3]   Lumos Compostela 100*-80   Bizkaia Boggarts   Nightmare Grims
2018[4]   Madrid Lynx 70-40   Lumos Compostela   Nightmare Grims

EkitaldiakAldatu

2015eko ekitaldiaAldatu

# Taldea
1   Barcelona Eagles
2   Bizkaia Boggarts
3   Madrid Wolves
4   Gasteiz Gamusins
5   Toulouse
6   Wyverns

2016ko ekitaldiaAldatu

# Taldea
1   Barcelona Eagles
2   Lumos Compostela
3   Bizkaia Boggarts
4   Madrid Lynx
5   Gasteiz Gamusins
6   Nightmare Grims

2017ko ekitaldiaAldatu

# Taldea
1   Lumos Compostela
2   Bizkaia Boggarts
3   Nightmare Grims
4   Barcelona Eagles
5   Blue Gryffins Burgos
6   Buckbeak Riders
7   Madrid Lynx
8   Gasteiz Gamusins

2018ko ekitaldiaAldatu

# Taldea
1   Madrid Lynx
2   Lumos Compostela
3   Nightmare Grims
4   Gasteiz Gamusins
5   Barcelona Eagles
6   Bizkaia Boggarts

ErreferentziakAldatu

  1. (Gaztelaniaz) «Mangamore Kopa 2015» Wiki Quidditchmuggle . Noiz kontsultatua: 2017-10-27.
  2. (Gaztelaniaz) «Mangamore Kopa 2016» Wiki Quidditchmuggle . Noiz kontsultatua: 2017-10-27.
  3. (Gaztelaniaz) «Mangamore Kopa 2017» Wiki Quidditchmuggle . Noiz kontsultatua: 2017-10-27.
  4. (Gaztelaniaz) «Mangamore Kopa 2018» Wiki Quidditchmuggle . Noiz kontsultatua: 2018-10-20.

Kanpo estekakAldatu