Ireki menu nagusia

John Henry Bonham (Redditch, Worcestershire, 1948ko maiatzaren 31Clewer, Berkshire, 1980ko irailaren 25a) ingeles rock musikari eta bateria-jolea izan zen, Led Zeppelin taldearen kidea.

John Bonham
John Bonham 1975.jpg
Bizitza
Jaiotza Redditch Itzuli1948ko maiatzaren  31
Herrialdea  Erresuma Batua
Heriotza Windsor Itzuli1980ko irailaren  25a (32 urte)
Heriotza modua istripua: asfixia
Familia
Seme-alabak
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzak ingelesa
Jarduerak
Jarduerak rock drummerra Itzuli eta kantugilea
Kidetza Led Zeppelin
Genero artistikoa rocka
Musika instrumentua bateria
Diskoetxea Atlantic Records
IMDb nm0094496
www.ledzeppelin.com

DiskografiaAldatu

  • Led Zeppelin, 1969
  • Led Zeppelin II, 1969
  • Led Zeppelin III, 1970
  • Led Zeppelin IV, 1971
  • Houses of the Holy, 1973
  • Physical Graffiti, 1975
  • Presence, 1976
  • In Through the Out Door, 1979
 
John Bonhamen hilobia


  Artikulu hau Ingalaterrako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.