John Bonham

John Henry Bonham (Redditch, Worcestershire, 1948ko maiatzaren 31Clewer, Berkshire, 1980ko irailaren 25a) ingeles rock musikari eta bateria-jolea izan zen, Led Zeppelin taldearen kidea.

John Bonham
John Bonham 1975.jpg
(1975)
Bizitza
JaiotzaRedditch (en) Itzuli1948ko maiatzaren 31
Herrialdea Erresuma Batua
HeriotzaWindsor (en) Itzuli1980ko irailaren 25a (32 urte)
Heriotza moduaistripua: asfixia
Familia
Seme-alabak
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jarduerakrock drummer (en) Itzuli eta kantugilea
KidetzaLed Zeppelin
Genero artistikoarock
hard rock
folk rock
Blues rock
Musika instrumentuabateria
DiskoetxeaAtlantic Records

ledzeppelin.com
IMDB: nm0094496 IBDB: 84101
Musicbrainz: 9c2b375c-ce68-44a8-90ac-e06b177f43f9 Discogs: 457468 Allmusic: mn0000218777 Find a Grave: 2172 Edit the value on Wikidata

DiskografiaAldatu

  • Led Zeppelin, 1969
  • Led Zeppelin II, 1969
  • Led Zeppelin III, 1970
  • Led Zeppelin IV, 1971
  • Houses of the Holy, 1973
  • Physical Graffiti, 1975
  • Presence, 1976
  • In Through the Out Door, 1979
 
John Bonhamen hilobia


  Artikulu hau Ingalaterrako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.