Jaimie Alexander

Jaimie Alexander (Greenville, Hego Carolina, 1984ko martxoaren 12) aktore estatubatuarra da.

Jaimie Alexander
Jaimie Alexander, London, 2013 (tone).jpg
Bizitza
Izen osoa Jaimie Lauren Tarbush
Jaiotza Greenville1984ko martxoaren 14a (37 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Familia
Bikotekidea(k) Peter Facinelli
Hezkuntza
Heziketa Colleyville Heritage High School (en) Itzuli
Jarduerak
Jarduerak aktorea, artista, zinema aktorea eta telebista-aktorea
Altuera 1,75 metro

IMDB: nm1526352 Allocine: 196680 Rottentomatoes: celebrity/1180345-jaimie_alexander Allmovie: p462642 TCM: 1639227 TV.com: people/jaimie-alexander
Facebook: JaimieAlexander Instagram: jaimiealexander Edit the value on Wikidata
JaimieAlexandersignature.png

FilmografiaAldatu

BideoakAldatu

  • Entering the Other Side (2007)
  • Hallowed Ground (2007) - Liz Chambers
  • Rest Stop (2006) - Nicole Carrow

FilmakAldatu

  • Thor (2011) - Sif
  • The Other Side (2006) - Hanna Thompson
  • Squirrel Trap (2004) - Sara

TelesailakAldatu

  • Kyle XY - Jessi XX (13 Atal, 2007)
  • Watch Over Me - Caitlin Porter (58 Atal, 2006-2007)
  • Standoff - Barrista (Atal 1, 2006)
  • It's Always Sunny in Philadelphia - Tammy (Atal 1, 2005)
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Jaimie Alexander  


  Artikulu hau Hego Carolinako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.