Giovanni Rossignoli

txirrindulari italiarra

Giovanni Rossignoli (Pavia, 1882ko abenduaren 3a-ib., 1954ko ekainaren 27a) txirrindulari italiarra izan zen. Lehenengo Giroan hirugarren sailkatu zen eta, guztira, 6 aldiz sailkatu zen Italiako Giroko lehenengo hamargarren artean. 45 urte zituelarik Italiako Giroa eta Frantziako Tourra amaitu zituen.

Giovanni Rossignoli
Bizitza
JaiotzaBorgo Ticino (Pavia) (en) Itzuli1882ko abenduaren 3a
Herrialdea Italiako Erresuma  (1882ko abenduaren 3a -  1946ko ekainaren 18a)
 Italia  (1946ko ekainaren 18a -  1954ko ekainaren 27a)
HeriotzaPavia1954ko ekainaren 27a (71 urte)
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Legnano 1909-
 

PalmaresaAldatu

1903

  • 600 kilometrotako lasterketa.

1905

1906

  • Milan-Mantua.

1907

  • Olona bailarako Kopa.

1909

1911

1920

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu

Giovanni Rossignoli - ProCyclingStats