FC Dinamo Batumi (georgieraz დინამო ბათუმი) Georgiako talde onena da, Batumi hirikoa.

Football Club Dinamo Tbilisi
Sorrera1923
Futbol zelaiaBatumi Stadium
edukiera: 20.000 lagun
inaugurazioa: 2018
PresidenteaGeorgia Vladimir Dvalishvili
EntrenatzaileaGeorgia George Geguchadze
LigaGeorgiako Liga
20231.a
WebguneaWebgune ofiziala
Taldearen koloreak Taldearen koloreak Taldearen koloreak
Taldearen koloreak
Taldearen koloreak
 
Etxekoa
Taldearen koloreak Taldearen koloreak Taldearen koloreak
Taldearen koloreak
Taldearen koloreak
 
Kanpokoa

Georgiako Kopa eta Superkopa irabazi zituen 1998an eta Ligan bigarrena izan zen. Beste hiru alditan bigarren egin ondoren 2021ean txapeldun izatea lortu zuen.

Palmaresa

aldatu
  • Georgiako Liga:
    • Txapelduna (2): 2021, 2023.
    • Bigarrena (5) 1998, 2015, 2019, 2020, 2022.
  • Georgiako Kopa:
    • Txapelduna (1): 1998.
    • Finalista (4): 1993, 1995, 1996, 1997.
  • Georgiako Superkopa (1): 1998.

Kanpo estekak

aldatu