Espainiako Quidditch Kopa

Espainiako Quidditch Kopa
Logo
Datu orokorrak
Eremua Espainia Espainia
Antolatzailea AQE
Sorrera 2016
Jokatutako edizioak 3
Ohorezko kuadroa
Txapelduna Galizia Lumos Compostela (2)
Bigarrena Galizia Dementores
Hirugarrena Euskal Herria Bizkaia Boggarts
Datu estatistikoak
Parte hartzaileak 10
Partidu kopurua 25
Garaipen gehien Galizia Lumos Compostela (2)
Agerpen gehien
Sailkapena Europa Europako Quidditch Kopa

Espainiako Quidditch Kopa Espainian jokatzen den quidditch txapelketa nagusia da.

HistoriaAldatu

2016ko otsailean antolatu zen lehen ekitaldia. Bertan zortzi taldek hartu zuten parte, tartean jardunean dauden bi euskal taldeek; Bizkaia Boggarts eta Gasteiz Gamusins.

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Emaitza Bigarrena Hirugarrena
2016[1]   Madrid Wolves 140-70*   Bizkaia Boggarts   Malaka Vikings
2016-17[2]   Lumos Compostela 150*-70   Bizkaia Boggarts   Madrid Wolves
2017[3]   Lumos Compostela 130*-60   Dementores A Coruña   Bizkaia Boggarts
2018   Madrid Lynx 90*-80   Dementores A Coruña   Malaka Vikings
2019[4]   Dementores A Coruña 230*-170   Malaka Vikings   Lumos Compostela

EkitaldiakAldatu

2016ko ekitaldiaAldatu

# Taldea
1   Madrid Wolves
2   Bizkaia Boggarts
3   Malaka Vikings
4   Gasteiz Gamusins
5   Pontevedra QC
6   Dementores A Coruña
7   Madrid Lynx
8   Lumos Compostela

2016-17ko ekitaldiaAldatu

# Taldea
1   Lumos Compostela
2   Bizkaia Boggarts
3   Madrid Wolves
4   Pontevedra QC
5   Dementores A Coruña
6   Malaka Vikings
7   Madrid Lynx
8   Thestrals Granada
9   Sevilla Warriors
10   Almería Basilisks
11   Dinosaur's Army
12   Hipogrifos Murcia

2017ko ekitaldiaAldatu

# Taldea
1   Lumos Compostela
2   Dementores A Coruña
3   Bizkaia Boggarts
4   Pontevedra QC
5   Malaka Vikings
6   Madrid Wolves
7   Madrid Lynx
8   Gasteiz Gamusins
9   Lucus Centauri
10   Dinosaur's Army

2018ko ekitaldiaAldatu

# Taldea
1   Madrid Lynx
2   Dementores A Coruña
3   Malaka Vikings
4   Pontevedra QC
5   Gasteiz Gamusins
  Buckbeak Riders
7   Madrid Wolves
8   Hipogrifos Mucia
9   Sevilla Warriors
10   Lucus Centauri
11   Dinosaur's Army

2019ko ekitaldiaAldatu

# Taldea
1   Dementores A Coruña
2   Malaka Vikings
3   Lumos Compostela
4   Gasteiz Gamusins
5   Madrid Lynx
6   Madrid Wolves
7   Bizkaia Boggarts
8   Lucus Centauri

ErreferentziakAldatu

  1. (Gaztelaniaz) «Copa de España 2016» Wiki Quidditchmuggle Noiz kontsultatua: 2017-10-27.
  2. (Gaztelaniaz) «Copa de España 2016-2017» Wiki Quidditchmuggle Noiz kontsultatua: 2017-10-27.
  3. (Gaztelaniaz) «Copa de España 2017» Wiki Quidditchmuggle Noiz kontsultatua: 2018-05-18.
  4. (Gaztelaniaz) «Copa de España de Quidditch 2019» Euskadi Quidditch Noiz kontsultatua: 2020-10-18.

Kanpo estekakAldatu