Deniz Çakır

aktore turkiarra

Deniz Çakır (Ankara, Turkia, 1981ko abenduaren 31) turkiar aktorea da.

Deniz Çakır
Bizitza
JaiotzaAnkara1981eko abenduaren 31 (40 urte)
Herrialdea Turkia
Lehen hizkuntzaturkiera
Hezkuntza
HeziketaHacettepe University Ankara State Conservatory (en) Itzuli
Ankarako Unibertsitatea
Hizkuntzakturkiera
Jarduerak
Jarduerakaktorea

IMDB: nm1843960 Allocine: 499905 Allmovie: p671137 Edit the value on Wikidata

FilmografiaAldatu

Filma
Urtea Izenburua Rola Oharrak
2009 Kako Si? Lidya
40 Sevda Hemşire
2011 Ya Sonra Didem
Television
Urtea Izenburua Rola Oharral
2004–2006 Kadın İsterse Alev
2005 İki Arada Aşk Gizem
2006–2010 Yaprak Dökümü Ferhunde Antagonista
2006 Avrupa Yakası Serap
2006 Evet Benim / İşte Benim "Barmaid" Funda
2011 Cam İpek Theater
2011 İffet İffet
2013 Muhteşem Yüzyıl Şah Sultan
2014 Yasak Calibe
2015–gaur egun Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Meryem Çakırbeyli

Kanpo estekakAldatu


  Artikulu hau Turkiako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.